Välkommen till Sjutton kvadratmeter lakrits webshop! Läs noga igenom detta innan du gör din beställning. 

Samtliga priser på lakrits är inklusive 12% moms. 

Betalning
Hos oss är det säkert att betala med kort. Vi accepterar  Visa, Amex, MasterCard och Maestro. Vi samarbetar med Stripe när det gäller säkra betalningslösningar. Stripe hanterar konsumentens kortuppgifter på säkra servrar och de uppfyller marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS.
Läs mer om Stripe här: https://stripe.com/about

Du kan också välja att betala enkelt och säkert via Paypal.

När du gjort en beställning får du ett mejl som bekräftat detta. Skulle någonting inte stämma ber vi er kontakta oss via mejl eller telefon. 

Frakt & leverans
Inom Sverige:
Alla beställningar inom Sverige skickas med DHL. Beräknad leveranstid är mellan 3-5 dagar (beställningar som görs nära helgdagar tar förstås lite längre tid) Skulle det bli förseningar meddelar vi kunden om detta. Fraktkostnad är alltid 59kr. Väljer ni istället att bunkra och göra en order på minst 399kr bjuder vi på frakten. 

När varorna är skickade får du en leveransbekräftelse via mejl. Varorna kommer till närmsta utlämningsställe för DHL och när varorna finns där får du antingen ett mejl eller ett sms. 

Danmark och Finland:
Beställningar från Danmark och Finland skickas med Postnord Mypack. Fraktkostnaden är 150kr och har en leveranstid på 2-7 dagar. När paketet är skickat får du en leveransbekräftelse via mejl. Paketet kommer till närmsta utlämningsställe och du aviseras via antingen mejl, sms eller brev.

Övriga EU-länder:
Beställningar från övriga länder inom EU skickas med Postnord international parcel. Fraktkostnaden är 300kr. När paketet skickas får du en leveransbekräftelse via mejl. Paketet körs antingen ut till kunden eller kommer till närmsta postkontor/utlämningsställe och du aviseras antingen via mejl, sms eller brev.  

Returer, ångerrätt & reklamation 

Eftersom vi handlar med livsmedel har du som kund ingen ångerrätt. Mer information om detta finns på www.konsumentverket.se 

Skulle en produkt vara trasig eller felaktig ska det såklart rättas till och vi ber er i så fall kontakta oss på 17m2lakrits@gmail.com. Skicka gärna bild om det är möjligt.

Information om personliga uppgifter
Personliga uppgifter som lämnas vid beställning lämnas aldrig vidare till någon tredje part. Dina uppgifter sparas inte i något kundregister och vi kommer heller aldrig skicka reklam till din mejl eller till ditt telefonnummer. Däremot sparas din order i en orderhistorik på Tictail samt hos oss i bokföringssyfte. Har du några frågor om detta eller önskar att din order raderas från alla register när allt är skickat och klart, hör av dig till oss så löser vi det. Du kan också höra av dig direkt till Tictail på tictail.com/ask

Övrigt
Vi reserverar oss för ev tryckfel och att vissa varor kan se annorlunda ut på bilden jämfört med i verkligheten pga bildens upplösning  eller bildskärm. Alla varor som finns i webbshopen ska finnas i lager, skulle det mot förmodan ändå vara slut kontaktar vi er.